georginaa

+++

 

Hejdå 2010!

 

 

Överraskning.

 

ph: jag

 

Titta vilken överraskning min snälla pappa kom hem med förut. Beyoncés nya parfym Heat som luktar supergott! Ja annars då... det är nyårsafton och jag är inte speciellt taggad. Men den kommer spenderas med några kompisar hos sofie. Tar med mig kameran så jag ska försöka knäppa många bilder som ni får se imorgon + kvällens outfit. 

 

Ha en bra nyårsafton snyggingar! Tack för att ni läser min blogg! PUSS

 

Snygg nyårs outfit.

- bild från arkivet.

 

Canvas.

 

 

Minns ni canvas tävlingen jag hade tillsammans med Sumopix för ett tag sen? I allfall, Amanda som vann tävlingen beställde hem den här canvas tavlan. Hon har tagit bilden själv. Hur fin!?

 

 

På tal om tävlingar, länktävlingen avslutas imorgon så skynda er att vara med om ni inte reda är det! 

 

Torsdag.

 

 

 

 

ph: jag, mallorca. Åh vad jag saknar detta paradis!

 

Torsdag. Inte riktigt min dag om man säger så. Humöret har inte varit på topp, jag hittade ingenting varken på stan eller överby och pricken över i:t, jag har sett klart alla avsnittet på både säsong fyra och fem av one tree hill. Men som tur är sjätte säsongen på väg hem till mig nu. 

 

Nu ska jag äta och sluta klaga, jag ligger ju trots allt på 38 plats på topplistan. PUSS!

 

 

 

2010.

 

Jag hänger väl på trenden nu när året snart är över, och visar er ett urval outfits från 2010.

Har ni någon favorit?

 

Min kväll.

 

 

+ Lyckan av 337 kommentarer i tävlings inlägget, 1:a på mest kommenterade inlägg och 39 plats på topp 50 listan. Tacktacktack! Ni är bäst! 

 

H&M spring 2010.

collage: jag.

 

söta grejer från H&M. Och där ser ni väskan som jag köpte igår. Hade världens besluts ångest, men tillslut blev det den bruna, eftersom jag redan har svarta väskor. Men 199 kr, som hittat!

 

Like the open seas and shores.

 

Idag har jag varit hemma hos amanda och emmelie hela dagen och firat amandas 18 års dag. Nu när jag är hemma tänkte jag godkänna era kommentarer, kolla bloggar och ladda över bilder till min externa hårddisk. Resten utav kvällen spenderas med one tree hill och te. Låter helt okej! 

 

 

Tävlingen håller på ett tag till, så det är frittfram att vara med.

 

Nytt från Göteborg.

 

Den här fick jag dock i julklapp, men bytte till en mindre storlek.

 

 

 

Snyggare i verkligheten!

 

 

23:00

 

ph: jag, två bilder från idag.

 

Hej mina fina! 

Dagen i Göteborg var toppen, hittade dock inget på rean. Men fem saker fick följa med hem ändå och jag fick dessutom bytt en topp. Nöjd med andra ord! Vid fem tog vi tåget hem och sen dess har vi mer eller mindre tagit det lungt hos Klara. Nu ska vi göra te för att värma oss. Imorgon får ni se dagens köp. PUSS!

 

 

 

LÄNK TÄVLING!

 

Okej nu drar jag igång en tävling! En länk tävling som jag märkte var väldigt populär sist jag hade den, 352 kommentarer. Galet! 

 

Allt ni behöver gör är att kommentera detta inlägget.

Ni får kommentera hur många gånger ni vill. Ju mer gånger desto större chans att vinna.

 

Lycka till snyggingar!

 

AVSLUTAD!!

 

Göteborg.

 

ph: jag och klara, mars tvåtusentio.

 

Idag åker jag och klara till Göteborg för att trängas bland massvis av folk i affärer. Vilket sammanträffande att det är just idag, precis som för exakt ett år sedan. Och förmodligen är väl allt på rean ganska utplockat precis som då men nått borde det allt finnas i affärerna, rea eller inte. Och eftersom det aldrig dök upp någon tävling igår, kommer det upp en om en stund. Så kika in då! xx

 

rose.

ph & redigering av mig.