georginaa

23:35.

 

 

 

ph: jag.

 

Oj, bilderna var sämre än vad jag trodde men ni ser i allafall jessica, klara och hennes kille arber (och mig såklart!) som är några av dom jag har spenderat kvällen med. En lugn och mysig valborg blev det alltså för min del detta år. Har ni gjort/gör ikväll? Nu ska jag och klarisen chilla hos mig. Godnatt! Vi hörs imorgon igen då jag sak visa er vad jag köpte idag och om ni har tur kommer det upp en rolig tävling... puss! 

 

19:56.

 

Mitt hjärta blöder.

 

ph: jag - grekisk sallad och dagens outfit.

 

Började dagen med att stressa en aning och vid tolv stod jag och Jessica färdiga. Hon åkte hem och jag mötte upp min mamma. Vi gick till inget mindre än strandgatan och åt en väldigt god grekisk sallad. Efter det åkte jag med pappa till överby fick med mig något fint hem och nu sitter jag här & väntar på Klara. 

 

Vad har ni för er och vad ska ni göra ikväll? Ska ni fira valborg? x

 

två nya.

 

ph: jag.

 

Titta vad jag fick igår av mitt hjärta Klara! Hon tyckte inte att dessa passade henne så hon gav dom till mig. Hur snällt som helst!! Tycker jag ser lite rolig ut i pilotmodellen men jag har börjat vänja mig. Hur som helst så har mina svarta rayban fått sällskap av två nya snygga! 

 

Godmorgon!

 

Strandgatan.

- bild från arkivet.

 

Heeej mina fina!! 

 

Jag och jessica mötte Klara och ett gäng på strandgatan förut. Självklart slog vi oss ned och spenderade mesta delen av kvällen där. Väldigt mysig och både en kaffe latte och te slank ner. Nu är vi tillbaka hos mig igen och ska fortsätta med det vi brukar... nämligen att sätta oss på min balkong och dricka just te. Har införskaffat mig två nya saker idag som ni ska få imorgon! har faktiskt inte så mycket mer roligt att berätta just nu... därför är det bäst om jag säger godnatt! Hoppas att ni haft en bra dag! PUSS.

 

Kate and William.

 

 

 

 

 

Så himla fint. 

 

blue, black and white.

 

 

lunchrast.

 

Hejhejhej! 

 

Precis som varenda fredag har vi en lång håltimma + lunch så just nu sitter jag och Ellen hemma hos henne. Vad gör vi då? Jo vi är extremt övertrötta så ni ser ju bilderna här upp som jag inte ens vet varför jag lägger upp och i bakgrunden går engelska kunga bröllopet. Haha! Prins William ska ju gifta sig idag och snacka om orättvist när hela england får ledigt för det!? Aja... inte mycket att göra åt! Nu ska vi dricka te. kram! 

 

22:34.

 

ph: jag.

 

Hejhej! 

 

Spenderade lite av kvällen med att göra i ordning mina naglar förut. Lite snett här och var men det funkar! Annars då? Jag har sett Rupert Grint igen, tagit en promenad med Sara och nu sitter vi hemma hos mig och kollar på big brother. Finns inte så mycket mer att säga just nu... ska svara på era fina kommentarer i stället! Kramkram! x

 

Inte var dag man ser Rupert Grint!

ph: jag.

 

Snacka om bra timing! Jag och Linnéa gick ut från mig och mot hotellet som jag nästan bor bredvid. Vem tror ni inte kommer ut? Rupert Grint!! (Ron Weasley i harry potter!) Självklart blev det folksamling men tre kassa bilder fick jag i allafall (som ni ser här över). Visste att han var här i Trollhättan eftersom han spelar in en film men det är inte var dag man ser honom! Ganska coolt! tycker ni inte? haha! Kram så länge! 

 

Bad news.

 

Det är sjukt tråkigt när man får reda på att någon har användt mitt namn och min blogg till att kommentera idiotiska saker på andra tjejers bloggar. Vem det än är sluta genast! Stå för vem ni är och kommentera peppande saker i stället. Jag lovar att dom hellre vill mötas av dessa kommentarer!

 

summer inspiration.

 

 

summer memories.

'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ph: jag & mina vänner - ett gäng bilder från förra sommaren.

 

Sommaren har nog aldrig varit så här efterlängtad...

 

 

19:31.

 

Kassa outfit bilder, men jag hade i allafall på mig min nya oversize kofta, svarta jeans och smycken.

 

 

Hej kära ni! 

Denna dag har varit väldigt lugn. Hade bara en riktigt lektion + att vi var och sjöng på ett ålderdomshem med klassen för sen åkte jag iväg till tandläkaren och drog ut två tänder till. Usch och fy! Det gjorde ondare den här gången och nu sitter jag här med tandvärk! Drog mig i allafall iväg på ett klassmöte nu på kvällen om våran berlin resa vi ska göra. Igår var det exakt en månad, ska bli så kul! 

Vet ni något annat som är roligt då? Jag håller på och sammarbetar med några företag nu vilket innebär några roliga tävlingar här på bloggen inom en snar framtid. Mer kan jag inte säga men lovar att ni kommer tycka om dom! 

 

Nu ska jag försöka få i mig en smoothie, magen kurrar efter en dag utan knappt något mat och jag får inte i mig något annat pågrund av mina tvåhål i munnen! jobbig läge... Hej så länge! x