georginaa

A nice sunday.

ph från arkivet. 

 

Hej kompesar! 

 

Dålig uppdatering ikväll... jag vet! Men vi åkte till min faster vid tre tiden och stressad som jag alltid är hann jag inte förprogrammera några inlägg. Vid sex åkte vi vidare till min kusin där massa folk var, bl a mitt lilla söta kusin barn Farley. Herregud vilket fint och stort hus dom nyss köpt! Helt otroligt! Inget jag direkt brukar vara runt. Har till och med sippat på champang, minglat lite och gått runt bland ett flertal märkesväskor. haha!! Men det var väldigt trevligt faktiskt! Dom får en alltid att känna sig välkommen! Nu ska jag byta om, fixa lite inlägg till imorgon (ni ska få se lite bilder från ikväll) och dricka te! Puss och kram! 

 

Enkelt.

 

 

Oversize linne - H&M, Shorts - Zara, Skärp - H&M, Ring - H&M, Väska - Modekungen.se, Skor - Converse

 

Chanel 2.55

 

collage gjort av mig. ph från wehearit, polyvore och carolinesmode. 

 

Vad tycker ni om denna klassiska och hela tiden synliga Chanel väskan? Tycker ni den är fin? Eller inte? Jag skulle inte tackat nej!! Runt 25 000 kr är väl lite väl mycket för en väska men som tur finns det ju budget alternativ! När jag ser en kommer jag nog slå till.

 

Just nu - mobilblogg.

- just nu.

Ligger ute i trädgården bläddrar lite i ELLE, lyssnar på musik och dricker iskaffe från starbucks. Jag har det ganska bra med andra ord. Hoppas jag fått eller iallafall återupptagit min bränna igen! Haha Det enda som saknas är att jag springer över till min faster och hoppar i hennes pool och min fina saknade vänner. Men jag får helt enkelt klara mig utan det idag. Haha! Även om jag har det så himla bra här i england saknar jag alla där hemma så! Men sånt är livet ibland. Nu ska jag njuta av solen ett tag till innan jag hoppar in i duschen.

Har ni det bra där ni befinner er? x

 

Bikini fynd!

 

 

 

Snabba och lite halvkassa bilder på mitt nya fynd! Sprang in på Asda (lite som maxi fast större) med min syster igår för att handla lite och fick syn på den här. Fin färg (den är mer åt det rosa hållet än vad bilden visar!), min storlek och priset var £2.50 alltså ungefär 30 kr. Var inte ute efter en bikini men jag var tvungen. Hur bra!? Den får åka på idag när termometern fortfarande visar sommarvärme! 

 

Question time? or not?

 

ph: jag, från arkivet, inte tagen idag!  

 

Min syster åkte för en stund sedan. Vilken mysig och rolig dag vi har haft! Har fått många frågor om min syster. Och ni ska få en bild på henne när jag fått en bra (just nu har jag bara massa camwow bilder haha!), så då ska jag svara på mer av era frågor. men jag får ta vara på varenda dag med henne här eftersom jag bara träffar henne när vi är här i england, alltså nästan bara en gång om året. Tufft men sant! 

 

Juste! Jag har en liten fråga till er; Nu när läsar antalet har ökat... skulle ni vara intresserade av en frågestund? Eller känner ni er tomma på frågor just nu?  

 

Coral from Topshop.

 

 

Denna fina och enkla topp köpte jag på Topshop på Oxford Street i London förra veckan. 

 

Hot hot hot!!

 

ph: jag, menorca.

 

Det har varit så sjukt varmt är i england idag!! Inget jag klagar på men jag önskar så att jag var ute och solade istället! Min färg kommer vara försvunnen när jag kommer hem... haha! Vi har i allafall sprungit runt på ett köpcentrum hela dagen. Köpte två saker som ni ska få se! Sen fikade på starbucks också, älskar deras islatte! När vi kom hem bytte vi om och gick ut på en powewalk i värmen och nu är vi tillbaka. Ganska trött och varm så jag ska skölja av mig och ta nått kallt att dricka. Har ni fint väder? 

Kika in om en stund så får ni se vad jag köpte i london förra veckan! x  

 

Ny idé / Tips - klänningar från Topshop.

 

 

Såg nu att redigeringen (speciellt på bilden med den blå klänningen) blev väldigt kass... 

 

Kom på en ny sak jag kan göra... att jag provar nått jag tycker är fint och sen kanske tipsar om det. Då ser ni ju hur det sitter på också! Vad tror ni? Bra eller dåligt?

 

Eftersom det finns så många söta klänningar inne på Topshop just nu, vill jag tipsa om dessa två färgglada sommarklänningar! Dom är ännu finare i verkligeheten vill jag lova!  


 

Vänster: Blue, Ruffle sleeve dress by Love. £38, ca 475 kr.

Höger: Orange, One shoulder dress by Love. £32, ca 400kr.

 

I want summer to last forever.

 

Linne - Topshop, Shorts - Tillys.com, Bikini - Zara, Hatt - H&M, Solglasögon - Rayban.

 

11.07.30

 

 

Hej fina läsare! 


Hade lite problem med internetet nu på förmiddagen men nu är det igång igen! Idag ska jag och min syster till The Mercury mall och centrala Romford för att kika lite i affärer, kanske fika och lite så. En syster dag helt enkelt! Låter väldigt bra i mina öron! Haha kan ni ana vad jag är just nu då? Lite stressad såklart! Som alltid haha! ville få igång internetet så jag kunde blogga och glömde av tiden, så nu sitter jag här, som jag vaknade och min syster kommer om en kvart. Nu måste jag öka tempot, ha en bra dag! x 

 

23:48

 

ph: jag

 

Yttligare än solnedgångsbild som jag tog på båten på väg till england. Börjar ni tröttna på dessa bilder? Ville mest bara lägga upp bilden eftersom jag hittade dessa "visa" orden på wehearit. Dom stämmer ju ganska bra, ellerhur? Nu ska jag krypa ner och kika på någon serie, ganska tidigt för att vara mig, jag vet! Men nöjesparken tröttade ut mig så idag haha! x

 

Thorpe Park.

 

 

 

 

 

 

 

 

ph: jag och pappa. 

 

Åh va kul vi hade idag!! Vi har åkte hur mycket saker som helst och jag tror nog inte jag skrikit så mycket som idag. Har nästintill ingen röst kvar haha! När vi åkte hem fastnade vi i bilkö i två timmar men nu är vi tillbaka igen. Just nu kikar vi på ett engelskt program och efter det ska min syster åka hem så då ska jag svara på era kommentarer! Vad har ni haft för er idag? PUSS! 

 

Which one is your favorite?

 

förprogrammerat inlägg 

 

Sex av mina senasteoutfits. Vilken tycker ni bäst om?  

 

Classy by Angelica blick.

 

 

Kavaj - H&M, Kjol - H&M, Skor - Zara, Solglasögon - Rayban, Väska - Secondhand. / förprogrammerat inlägg.