georginaa

Tillbaka till verkligheten...

 

ph: jag, självutlösaren, menorca - andra kvällen. 

 

Hej världens finaste läsare! 

 

Nu är jag hemma i Sverige igen! Tillbaka till verkligheten igen efter världens bästa vecka i Menorca, Spanien! Jag har haft det så himla bra och vädret har varit helt perfekt! Vi har solat och badat en massa, sett en del och gått ännu mer! Latat oss är nog det vi gjort allra mest! Shoppingen då? Jo vi visste redan innan att Menorca inte var världens shopping ställe men jag köpte i allafall lite, som ni ska få se såsmåningom! Dessutom har jag tagit en hel del bilder som ni ska få se i omgångar! Såg att alla mina förprogrammerade inlägg har fungerat som det ska, och att världens finaste klara kikade in! Men något som gjorde mig sååå glad är att jag höjt mig på topplistan och har hur många kommentarer som helst att svara på! Ni är för bra! Lovar att jag ska svara på varenda en och jag såg även att ni önskade om ett inlägg om Menorca, så det kommer! 

 

Nu hörrni ska jag fräscha upp mig lite och bege mig till inget mindre än strandgatan för att träffa ett gäng härliga kompisar! Vi hörs senare. Puss!! 

 

I ? Summer.

Förprogrammerat inlägg #21.

 

Linne - Topshop, Shorts - tillys.com, Bikini - Zara, Solglasögon - Rayban, Hatt - h&m.

 

Måndag.

 

ph: jag, turkiet 09. / Förprogrammerat inlägg #20

 

Idag flyger jag hem snyggingar! Vi hörs senare.

 

Boys Boys Boys.

 

Medans jag ligger vid vattent kan ni dregla lite över dessa killar... HUR SNYGGA!?

 

Sno stilen - Angelica Blick.

Förprogrammerat inlägg #18

 

Klänning - Lindex, Skor - Asos, Clutch - My-wardrobe.com, Armband - h&m, Solisar - Lagarconne.com

 

Satan i gatan.

ph: jag, självutlösaren. / Förprogrammerat inlägg #17.

 

My room.

 

 

 

 

 

 

ph: jag, Förprogrammerat inlägg #16

 

Nya bilder på mitt rum, som ni önskade!

 

Candy colors.

Förprogrammerat inlägg #15.

 

Topp - Weekday, Shorts - Topshop, Väska - Miumiu, Ring och armband - h&m, Skor - Scorett.

 

1234.

Förprogrammerat inlägg #14

Satte snabbt ihop fyra olika outfits med min nya kofta från Pondus. Vilken tycker ni var finast? 

 

Huvudstaden.

 

 

 

 

 

 

ph: jag, stockholm 2010, Förprogrammerat inlägg #13

 

För exakt ett år sedan idag åkte jag till Stockholm med min mamma och stannade där några nätter. Skratta om ni vill men det var faktiskt typ första gången jag var där. Var på skansen o så när jag var mindre men detta var första gången jag fakiskt gick runt i stockholm och bodde där. Tyckte att våran huvudstad var hur fin som helst och väldigt mysig, det ända som var en besvikelse var väl gröna lund haha! Men det gjorde inte så mycket! 

 

Tycker ni om Stockholm? Vilken är eran favorit stad i Sverige? x

 

Bloggen får besök


 

Hej på er, Georginas fina bloggläsare! Busiga jag klurade ut Georginas lösenord.. hehe.
Tänkte mest informera om att Georgina är världens bästa och jag längtar väldigt mycket tills söndag då hon kommer hem igen! 

/ Klara

 

You are love.

Förprogrammerat inlägg #12

 

Klänning - Topshop, Skor - Karrenmillen.com, Väska - Chanel, Armband - aeropostale.com, Ring - Forever21.

 

Om mig.

Har fått lite frågor om jag skulle kunna skriva lite mer om mig själv, so here you go!

 

Ja, som ni redan vet är mitt namn Georgina, med ett a! Jag är född i september därav fortfarande 15, men snart 16 år och gick precis ur grundskolan. Det bästa jag vet är att umgås med mina fina vänner, sommardagar, resa utomlands, vara i london, shoppa, blogga och fika. Jag brukar ofta gå ut på långa promenader/powerwalk och överkonsumerar mängder av te. Lite om mig då… jag är glad, sprallig och skrattar väldigt mycket. För det mesta i alla fall! Är halv engelsk och halv serbisk (därav mitt ovanliga namn) dock kan jag endast några fraser på serbiska men pratar flytande engelska. Halva min släkt bor i england inklusive min fina syster Claire så dit åker vi minst en gång om året!  Dom pratar inte ett ord svenska haha men jag tycker inte alls att det är jobbigt faktiskt! Det ända jobbiga är att det behöver gå ett helt år innan jag ser dom. Jag har bott i Sverige hela mitt liv, närmare bestämt i en stad vid namn Trollhättan så helt ärligt anser jag mig lika svenska som alla andra. I framtiden vill jag flytta här ifrån, till någon större stad och helst utomlands! Precis som väldigt många andra älskar jag USA och jag skulle inte tacka nej till lägenhet på manhattan eller i LA. Hur som helst så är jag som dom flesta andra tjejer i min ålder… älskar mode, tidningar, bloggar, att fota, styling och ja resten kan ni räkna ut själva.

 

Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva men här har ni lite info om mig. Har ni några fler frågor får ni självklart ställa dom! Det är bara kul! Puss!

 

Förprogrammerat inlägg #11

 

Torsdag.

ph: jag, haha inte alls så att jag hade med mig mycket rosa i min packning! / Förprogrammerat inlägg #10

 

Hej på er! 

 

Just nu ligger jag förmodligen på en strand och latar mig eller vid polen, kanske äter jag en glass eller läser lite i Elsas Värld. Hur som helst så har jag nog det väldigt bra (förhoppningsvis). Hoppas att ni också har det jättebra och att det är fint väder i Sverige! Fortsätt att kika in under veckan så kommer det mer förprogrammerade inlägg! Puss och Kram! 

 

Amor Vincit Omnia.

Förprogrammerat inlägg #9

 

Avslutar kvällen med dessa fina bilder från Wehearit.