georginaa

23:07

ph: jag, solnegång utanför mitt fönster. 

 

Hej mina fina! 

 

Herregud vilket väder det har varit idag! Mörka kläder var inte den bästa klädseln idag kände jag. Efter skolan satte jag och linnéa oss på min balkong en liten stund, men sen kom min mamma förbi och erbjöd en fika. Så några minuter senare satt vi på strandgatans utesevering i shorts. Mysigt! 

 

Förutom detta har jag suttit med mitt franska arbete hela kvällen och nu är jag äntligen klar! Känns så jäkla skönt! Nu har jag inget mer i skolan och jag har bara 3 vanliga skoldagar kvar. Hur skönt!? 

 

Blogresponse.

 

Som ni redan vet har jag alltid haft en frågelåda till vänster i menyn här i bloggen. Men nu har det skett lite ändringar. Bloggsvar har bytt namn till Blogresponse och rutan ser inte riktigt likadan ut. För att fråga mig en sak klickar ni på "Ask me anything" och sen kommer det upp en ruta där ni kan skriva in eran fråga. 

 

Om ni vill veta när ni får svar på min fråga kan ni klicka på på "Ask me anything" och sen klicka på följ georginaa

 

Nytt från Tyskland.

 

ph: jag, självutlösaren. 

 

 

Summer Summer Summer.

 

 

Vet ni? I Berlin hade dom massa sånna här virkade shorts från conscious collection inne på h&m. Blev hur glad som helst när jag såg det men min glada min sjönk lika fort när den minsta storleken som fanns kvar i alla butiker vi var inne i var 36. Och det var alldeles för stort... tråkigt! 

 

When the stars go blue.

ph: jag, självutlösaren.

 

Tog en promenad förut med klara och sen satt vi hemma hos mig och drack te, väldigt mysigt! Nu ska jag spara mina franska dokument, koka lite mer te och kolla på... gossip girl, eller kanske OC har inte riktigt bestämt mig än. Imorgon börjar jag i allafall två timmar senare vilket låter alldeles perfekt i mina öron! Sovgott så hörs vi imorgon igen! x

 

1234

 

 

 

 

ph lånade här, här och här

 

Fyra väldigt fina tjejer. 

 

En ny färgklick.

 

ph: jag, självutlösaren. 

 

Här ser ni min nya färgklick i garderoben. Köpte den i Berlin i fredags. Visserligen från h&m, men jag tyckte den var så fin så det spelar inte så stor roll. Korall, Volanger där fram och transparant där bak låter inte så fel va? 

 

Måndag/Monday/Lundi

ph: jag, Berlin 2011. 

 

Heeeeeeej! 

 

Ni anar inte hur skönt det var att sova i sin egna säng igår, slocknade direkt! Önskade även att jag kunde säga att jag vaknade upp utvlilad men tyvärr inte, klockan 8 gällde skola som vanligt...Nu är jag i allafall hemma igen och har precis tagit kort på det senaste jag köpt/fått I berlin och hemma. Ni ska få se senare! Annars då? Resten av måndagen ska jag träna och jag måste göra ett stort franska arbete... vad ska ni göra? x

 

Back home from Germany.

 

 

 

 

ph: jag, Tyskland 2011. 

 

Hej på er! 

 

Hur är det med er? Nu är jag hemma i sverige igen! Känns lite små tråkigt och tomt efter att ha umgåts med en hel klass i några dagar. Hur som helst så hade vi det jättebra i Tyskland! Shoppingen sög ganska hårt om man säger så, men jag köpte lite som jag ska visa er! Vi har även sett en massa saker som har varit intressant, bott i både Berlin och Rostock, fikat på starbucks, gått väldigt mycket och väldigt mycket mer! Har hur många bilder som helst som jag ska rensa och sedan visa er! Låter det bra? 

 

Nu måste jag duscha. Imorgon är det vanlig skoldag igen från åtta till halv fyra... usch! Tur att det bara är  3 skoldagar den här veckan 16 dagar kvar till sommarlovet. Kram sålänge! 

 

Frågestund.

Förprogrammerat inlägg #9. 

 

Nu sitter jag förmodligen på bussen på väg hem till Sverige igen. Så jag tänkte att under tiden kanske både ni gamla och nya läsare har lite frågor till mig? Så nu kör jag igång en frågestund! Fråga på bara! 

 

AVSLUTAD!

 

Number one or two?

 

Förprogrammerat inlägg #7. / ph: tagna på mig av linnéa. 

 

Två outfits helt olika outfits som jag kommer gå runt i, i sommar. Vilken tycker ni är snyggast? x

 

Vardagsbilder.

 

 

 

 

 

förprogrammerat inlägg #8. 

 

Vardagsbilder lånade av Rumi.

 

copy the style.

förprogrammerat inlägg #6. 

 

topp - monki, shorts - levis, clutch - vivistyle.se, skor - converse/nelly, solglasögon - rayban. 

 

Which one is your favorite?

Förprogrammerat inlägg #5. 

 

Här är några utav mina senaste outfits. Vilken är eran favorit? x

 

In Berlin / förprogrammerat inlägg.

Förprogrammerat inlägg #4. 

 

Hej fina läsare!

 

Just nu strosar jag förmodligen runt på någon gata i Berlin med min klasskompisar. Och förhoppningsvis är jag väldigt nöjd med shoppingen jag införskaffade mig igår eftersom vi då skulle till Kufurstendamm som är ett av Tysklands största shopping ställen. Enligt det jag vet innan ska vi idag till bland annat Checkpoint Charlie som är gränsövergång mellan föredetta väst- och östtyskland och Sachsenhausen som var ett koncentrationsläger under andra världskriget... vi får se hur det går men jag tror att det kan bli ganska känslomässigt. 

 

Känns konstigt att redan ha skrivit detta eftersom det är förprogrammerat men tack och lov för den funktionen! haha! Hoppas ni har det bra och fortsätt att kika in under dagen och imorgon så kommer det dyka upp flera förprogrammerade inlägg! x