georginaa

Unfortunately, your past always finds a way back into the present.

collage by me. 

 

Min fredag kväll spenderade jag tillsammans med mina kära vänner hemma hos Sofie. Nu är jag hemma igen och ska krypa ner under täcket med en varm kopp te. Min plan är att somna inom kort men först drömma mig bort från verkligheten lite med hjälp av gossip girl. Sovgott! ♥

 

New york city girl.

 

 

Based on details.

 

 

 

 

Tre snabba lite festligare outfits som jag satte ihop förut. Alla har samma bas (min nya vita t-shirt och svarta jeans) men olika detaljer och accessoarer. 

 

Vilken skulle ni ha valt?  

 

You shoot me down, but I won't fall.

 

 

Me and the field by Ellen. 

 

Hej på er! 

 

Har frusit och varit hur trött som helst hela dagen så när klara kom förbi efter skolan slocknade jag och vaknade när hon var tvungen att åka igen. Haha hur snällt var det av mig då?? Men vi ses ju sen igen som tur är! Nu sitter jag här med min... tredje kopp kaffe måste det bli, för dagen och funderar på om jag ska plugga lite inför två prov nästa vecka (har inte ens slått upp boken än!!) eller fota lite. Det sistnämnda är ju tusen gånger roligare men jag vet inte... usch, vi har alldeles för mycket läxor haha! Nej nu ska jag faktiskt bestämma mig, Vi hörs om en stund, puss!

 

Ur min garderob: Little grey dress.

 

 

Me by me. 

 

Jag är väl inte direkt en "klänning tjej" men när jag var i Menorca i somras hittade jag den här söta gråa som föll mig i smaken. Nästa år hoppas jag kunna få lite mer användning av den än vad jag fick i år. 

 

Pink/Purple.

 

 

ph by Kenza. 

 

Åh hur fin är inte den här bikinin som Kenza nyss köpte i Turkiet!? Måste vara en av de finaste jag sett på ett bra tag. 

 

Patterns.

 

Morgon inspiration by Elin Kling. 

 

I used to know you so well.

 

Min torsdag har varit bra! Lång, men bra! Men något som är ännu bättre är att det är fredag imorgon!!Jag tänkte avsluta denna dag med chai te, fixa ihop några collage och titta på tv, men först ska jag svara på alla era fina kommentarer! Hoppas eran dag varit bra, vi hörs imorgon igen! Puss och Kram! 

 

Junkyard.

 

 

 

 

 

Titta! Min snygga vän Arber har gått och blivit modell! Åh va bra bilderna på han och Matilda för Junkyard blev! Eller vad säger ni? 

 

Stressad som vanligt...

 

 

 

 

 

ph by me, in london. 

 

hej på er snyggingar! 

 

Efter skolan åkte jag och Klara in till stan för att fika med Linnea A på espresso house, sen kika vi lite i stan och äntligen har jag hittat en fin vit bas topp! som jag letat! Efter det gick vi hem till mig, skulle plugga men det gick inte så bra och nu sitter jag här, stressad! Jag ska iväg och äta så jag måste verkligen springa nu, men vi hörs senare igen! Pussss!

 

Mondays.

 

 

 

Stickad tröja - Åhlens, Jeans - Vila, Tygväska - Carlings, Klocka - Ur&penn, Skor - skopunkten.

 

15:04

 

 

Topp - the outnet, jeans - topshop, Jumper - Topshop, Väska - Marc by marc jacobs, Skor - Jeffrey Campbell, Smycken - Lindex & H&M. 

 

Ur min garderob: Love conquers all.

 

 

 

 

Fint halsband från ByL.

 

Toffsar

 

 

 

 

Enligt trenderna är det såhär toffsarna ska se ut i höst/vinter. Fint tycker jag, vad tyckern ni?

 

22:24

 

Me by me, in london this past summer. 

 

Jag är helt slut efter träningen förut och hur skönt är inte det!? Trots seghet, trötthet och huvudvärk är jag på bra humör denna kväll. Nu ska jag varva ned med te och tv tittande. Imorgon väntar en lång dag men snart hörrni, snart är det helg och det ska bli så skönt! Godnatt med er! x