georginaa

Aussie eventet

Igår begav vi oss till Stockholm i ett litet plan...

 

Efter en sjukt dyr taxiresa från Bromma flygplats till vårat fina hotell checkade vi in, sprang upp till rummet och fixade oss på...20 min tror jag det var. Snabba ryck var alltså det som gällde!

 

Sedan sprang vi i våra klackar nere bland tunnelbanorna och sedan tog vi även en buss. Vi åkte förbi massa roliga stället, vi hade så fullt upp med att titta på allt att vi åkte för långt... haha! Så vi fick helt enkelt hoppa av, springa ut i regnet och ta nästa buss tillbaka.

 

Efter bussresan stannade vi till för att ta outfit bilder i regnet. Inte så smart då vi mer liknade dränkta katter istället för fina tjejer...

 

Tillslut kom vi fram till Jakobs Torg där Aussie eventet höll hus i en konsthall.

 

Vi minglade runt bland alla och stötte på Fanny och hennes vän Stina (som ni ser här ovanför). Så himla trevliga och snälla tjejer! Så det var mest dom vi hängde med under kvällen.

 

Det pratade lite av alla oss som har ett sammarbete med Aussie. På bilden är det Frida Fahrman som pratar. Jag gick också nervöst upp och pratade om mitt citat som är tryckt på...

 

...dessa små söta kaffe koppar. Citatet jag valde som står på är "Live for today and dream of tomorrow" Min söta vinnare och läsare Dominika var också på plats. Jättekul!

 

Vi fortsatte att mingla runt, drack goda drinkar, smaskade lite på tilltugget och hade det trevligt!

 

Vi stötte även på fina Michaela Forni. Såklart var vi tvungna att fota och såklart ser jag ut som ett as. Haha ja ni behöver inte titta på mig på denna bilden...

Träffade även på andra bloggare och personer så som Frida Fahrman (till vänster) och sångaren/Dj Linda Sundblad (till höger).

 

Goodiebags var det som väntade för alla när man begav sig hemåt. Ska visa i ett annat inlägg vad jag fick!

 

Efter det här var planerna att jag och Alice tillsammans med en del andra bloggare som jag sammarbetade skulle äta på en mysig tappas restaurang. Men jag mådde tyvärr inte så jättebra framåt senkvällen och flyget var jättetidigt så vi bestämde oss för en liten promenad längs med gatorna i Stockholm och en taxi (som vi väntade på i evigheter för!!) tillbaka till hotellet.

 

Såhär såg våran säng ut när vi kom hem. Någon timme senare låg jag och Alice nedbäddade i sängen. Nöjda och glada över dagen i helhet trots stress och kaos. Nu väntade tre och halv timmes sömn innan det klockan 04:00 var dags för uppstigning och flyget tillbaka hem.

 

Har haft jätteroligt och jag vill tacka Aussie för att jag fick komma på detta eventet och framför allt för att jag fick sammarbeta med er! Kram kram!

 

Bilderna är tagna av mig och även lånade av fina Fanny.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas