georginaa

Nighty

 

 

Sov så gott allihopa! Imorgon är det ny månad och nya tag så vi hörs då. Puss och kram!

 

29th of February

Eftersom det är sista dagen på februari får ni som alltid ett collage med lite bilder från månaden som gått. 

 

Idag har det varit riktigt vårväder så jag och Linnéa struntade i bussen och gick hem i solen istället sen tog vi en promenad med vovven, mötte upp Amanda och Ellen, köpte med oss lite gott och fikade hos mig. En riktigt bra onsdag! Nu på kvällen skulle jag egentligen tränat men insåg att jag inte hann dit idag. Men det gör inte så mycket, dricker te istället, rensar bilder och pratar med klara i telefon. Kul förresten med respons i inlägget under. Bådra bra och dålig kritik! Ska också passa på att tacka för alla era fina kommentarer i alla mina inlägg! Ni är för bra! x

 

It's okey not to be perfect

 

 

Fick en kommentar när jag la upp detta inlägget på motivations collaget. Kommentaren löd: "Usch. Att du sätter upp såna bilder. Hemska ideal, hur många tror du inte får ångest när dom ser detta?" Så jag tänkte bara skriva ett inlägg där jag också kan få med lite andra saker som ni kommenterat över.  

 

Jag förstår "Mimmi" som kommentaren kom ifrån helt och hållet! Skönhetsidealen som vi lever i är sjuka och inget annat! Vi pressas och påverkas hela tiden av allt från banting till träning att göra. MEN jag la upp bilden lite för min egna motivations skulle, Och även för er läsare som gillar att träna. Lite som en kick att göra sitt bästa och faktiskt känna att man kan komma iväg och motionera lite. Sen självklart var ju bilderna snygga! Alla har olika kroppsideal om hur man själv ser ut och hur man vill se ut. Alla tycker och tänker olika. Jag tycker detta är snyggt medans andra tycker de är för smala osv. Man kan aldrig bli helt nöjd. Och detsamma gäller sin egen kropp. Spelar ingen roll om man äter super mycket eller svälter sig, man blir aldrig riktigt helt nöjd och citatet "It's okey not to be perfect är så jäkla sant eftersom ingen är det och kommer aldrig bli det. Vi har alla nått vi gillar och ogillar. Och så är det bara.  Jag vet att det är så lätt att sitta och säga detta och det är svårt att acceptera sig själv och hur man ser ut. Man får helt enkelt försöka gradvis att bli bekväm i sig själv. Men att vara smal är inte värt ett helvete av svält. Det är inte värt tårar över att man känner sig fet. Det är inte värt att hela tiden se ner på sig själv. Jag lovar det är inte det.  

 

Och ni som kommenterat om att jag börjat träna mycket och äta nyttigt osv ni behöver inte vara oroliga kära läsare! Jag ska inte köra någon bantningsmetod utan jag vill bara försöka leva lite sunt. Men självklart betyder inte det att jag inte äter godsaker, för det gör jag! Och för gudskull ni som tränar, skit i sifforna på vågen, dom spelar noll roll. Dom förrvirrar bara och kan göra så mycket fel! Du kan aldrig ändra på hur du är skapad men du kan göra något åt saker du vill ändra. Men se bara till att göra det för er själva och ingen annan.  

 

Okej applåd till er som orkade ta sig hela vägen igenom den långa texten men här har ni i allafall ett svar på tal.. 

 

Blue blue blue

 

 

Jacka, Gucci. jeans, Topshop. Topp, Des petits Hauts. Skor, Steve Madden. Ring, Pamela love.

 

Wednesday morning

Godmorgon! Känner mig bättre idag. Trots att nästan tre timmars medla lektion vilket inte är min favorit väntar om en kvart är jag på bra humör. Dessutom slutar jag tidigt idag! Ha en bra dag, vi hörs senare! x

 

Maybe someday things will change, maybe someday.

 

Ja, bilden är från jul därmed är julstjärnan i fönstret och varför den blev så pixlig är en bra fråga... 


 

Ibland blir man bara så besviken. Besviken på verkligheten, omgivningen och nära. Besivken på allt. Ska krypa ner nu under mitt varma täcke och drömma mig långt bort. Godnatt världens bästa läsare.  

 

22:40

 

 

Min kväll genom min mobil - en fika med Alice. Varsin kaffe och massa prat. Så mysigt när man gör något roligare på vardagen. Nu är vi tillbaka hos mig. Självklart är BB på tv... hehe. Och juste! Har ju fått så många frågor om vem den här Alice är som jag skriver om hela tiden. Så nu ser ni henne här uppe till höger ;) Visst är hon fin!? x

 

Små presenter

 

 

 

 

Min fina vän Klara kom ju hem från Gran Canaria iförrigår och då fick jag detta. Så himla snällt! En starbucks kopp till min samling eftersom jag älskar både kaffe och starbucks och ett fint strandigt sommar armband. Så fint!

 

Tisdag

 

 

Skola till fyra, överby efter det, ny mobil inlandlad och lite mat på det. Vad som var en dålig dag blev en bra tillslut! Nu ska jag iväg och träffa Linnéa och Alice. Tror det blir en kaffe på Strandgatan eller något liknanade. Vi hörs om en stund!

 

Less is more

 

 

Enkelt och fint, precis som jag gillar det. 

 

Some die young

 

 

22:25

 

 

Hej finisar! 

 

Trots att det var segt verkligheten kallade efter en veckas lov så har dagen ändå gått fort. Lite träning fick jag gjort framåt kvällen också så det känns skönt. Nu är det te och yoghurt som gäller framför big brother (tragiskt egentligen hur man blir beroende...haha) och sen är det läggdags. Hoppas ni haft en bra dag kära läsare! vi hörs imorgon igen! x

 

Get fit for fight

 

 

Här får ni lite tränings motivation medans jag är borta på gymmet. Åh sommar får gärna komma... NU!

 

Lace dress

 

 

Inte riktigt meningen att ha två fula toffsar på varsin arm... haha! 

 

Den här söta klänningen köpte jag inne på Bikbok förra veckan. Tanken var att jag skulle ha den till fin kalaset/festen i London i Mars men grejen är att jag riskerar att stå för rumpchocken den kvällen i såfall eftersom den åker upp så när man rör på sig vilket inte är så smart kanske... haha! Funderar därför på att gå tillbaka med den men jag vet inte, den kan ju vara fin i sommar... Vad tycker ni?  

 

Sometimes some of us just fade away.