georginaa

Dresses

Har fått lite frågot på sistonde om jag kunde tipsa om lite avslutnings och balklänningar nu när sommaren börjar närma sig. Främst är väl detta tips till er som har en bal nu i slutet av nian och inte så mycket studentips. Men självklart är dessa klänningar fina till det med! 

Nelly.com, trogen hemsida som alltid har en del fina och väldigt enkla klänningar. Speciellt långklänningar! Vill man ha lite kortare har Topshop och Rare London mycket söta varianter. Budget varianterna kommer från H&M dock ser de inte alls ut vad de kostar! Den lite grönaktiga som ni ser? Det är den som Jessica Almenäs hade på sig i Let's Dance i fredags. Jättefin och kostar bara 199 kr! Hur bra!? Haha jag är ju rolig.. läste fel och tänkte bara 199? Sjukt bra pris haha! Men en läsare uppmärksamade det hela och den kostar tydligen 1999 kr... 

Sist men inte minns har vi Ida Sjöstedt. De kostar en gnutta mer än de andra men ack så fina de är. Mina absoluta favoriter! Älskar Ida Sjöstedt och alla hennes klänningar, så vackra!

Hoppas ni blev nöjda med tipsen! Kram x 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas