georginaa

22:07

Tumblr 

 

Sen jag kikade in här sist har inte så mycket hänt. Har tränat, pluggat och umgåts med vänner. De vanliga ungefär utöver skolan på vardagen. Tänkte att jag skulle försöka somna en aning tidigare ikväll så därför ska jag bädda ner mig redan nu tror jag. Men vi hörs imorgon igen, kram kram! x

 

Monday again

 

Måndag igen men en bra sådan faktiskt trots en lång skoldag, tandläkarbesök och extrem kyla ute. Kvällen har jag spenderat med Alice och flitiga som vi är har vi pluggat. Nu ska jag äntligen skicka in en inlämning som hängt över mig och sen kryper vi ner framför någon serie. Hoppas ni haft en bra måndag! Kram på er! 

 

VS Swimwear

 

 

 

Godmorgon

 

 

 

00:25

 

Avslutar denna lördag med The hills tittande och min lilla gose bredvid mig. Godnatt! x

 

 

 

Looking back

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett gäng outfits från en tid tillbaka. 

 

Good morning

 

Börjar dagen med lite längtan efter värme. Hade suttit fint ju? 

 

Fridaaay

 

 

Äääntligen fredag!! 

 

Smygstartade helgen redan igår då jag och Ines hade mysmiddag (bilden längst upp) fortsatt med serie tittande och massa skratt. Skoldagen idag har varit kort, följt av en fika med Amanda efter det och nu sitter jag här hemma och pluggar. Skriver på en inlämning som ska in snart. Inte det roligaste men det funkar faktiskt och ska bli skönt att få det gjort! Ikväll ska jag vara med mina tjejer. Vad vi hittar på återstår att se.. 

 

Vad ska ni göra ikväll? Kram! 

 

Some sunshine please

Jag i Menorca. 

 

Så trött, så trött. Vill bara krypa ner under mitt varma täcke och ligga där hela dagarna. Förmodligen är de väl någon slags vinter-trötthets-grej som drabbat mig i sammanband med min förskylning som aldrig vill släppa!! Jag vill ha värme och sol nu tack! Typ de enda jag tänker på just nu, sommaren. Men men det är ett tag kvar och lika bra att försöka ta de som det kommer I guess. Dagen idag har ju varit fin i allafall. Sjukligt kallt ute men solsken i allafall! Dessutom var det helt okej skoldag då vi först dansade alla tvåor imorse som jag nämnde igår vilket gick bra faktiskt hehe och sen var de bara två snabb lektioner. Förutom detta har jag myst hos mammi också. Bra onsdag ändå.

 

 

21:11

 

Skola, häng med bästi Klara ikväll och imorgon har redan halva veckan gått. Påtal om imorgon så ska vi dansa alla tvåor inför balen nästa år, har ju varit mer taggad på andra saker om man säger så haha! Men men bara att ta tag och lära sig diverse danser som vals. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och K göra te innan läggdags. Kram kram! 

 

Stripes

 

Längesen jag gjorde och la upp sånna här typer av collage nu men jag tänkte kanske köra på det igen. Vad tycker ni kära läsare? x

 

 

20:16

En sommar bild av mig själv, på mig själv. 

Endast en lektion stod på dagens schema imorse efter en sovmorgon trots att vi egentligen slutar fyra på måndagar. Anledningen var såklart sjukalärare och inställda lektioner. Så jag, alice och linnéa begav oss hem till mig istället för måndagsmys och lite bakning. På kvällen sen mötte jag upp mina andra tjejer för en liten kvällsfika och nu är jag hemma igen. Har städat undan lite och gjort en läxa så nu ska jag kika på bröllopsduellen som rullar på fyran. Kram på er! 

 

 

Rosie Huntington

 

 

 

22:22

 

Lite födelsedags middag för pappa, plugg med Linnéa och en mysig kvällsfika med Hanna som jag inte träffat på evigheter är vad söndagen bjudit på. Just nu ligger jag och lyssnar på lite musik och funderar på om jag ska göra te och sätta på nån serie tills jag somnar... ja de får nog bli så! Sov så gott fina läsare! Kram! x

 

Yesterday


Hallå hallå!

Då har helgen redan kommit till sitt slut men vilken bra helg jag haft! Igår firade vi Klara och det gjorde vi genom mycket god mat (tog en skaldjursgryta/soppa, godaste jag ätit!), smarriga drinkar efter det och dans. Rolig kväll med mina fina tjejer och ett gäng roliga andra människor.

Idag är det plugg och promenad som gäller. Har ni haft en bra helg? Kram! x