georginaa

Q/A - Hair

 

Har fått väldigt många frågor angående mitt hår och om jag kan göra ett hår-inlägg. Först och främst måste jag säga tusen tack för alla era fina kommentarer!! Jag blir så glad!

 

Nu då till mitt hår... Har fått frågor som "Hur kan du få så långt hår?" "Vad gör du för att få så långt hår" Hur sköter du ditt hår?" "Hur gör du dina lockar?" "Hur ofta klipper du dig?" "Har du färgat håret nångång?" Osv.. 

 

Jag har i stort sett sedan sexan haft långt hår. Dock så fick jag för mig att precis innan jag började ettan på gymnasiet (alltså augusti 2011) klippa av mitt långa hår så att det blev såhär...

 

 

Fint i början men nee, vet inte riktigt om jag tyckte jag passade så bra i det haha! Och jag tröttnade ganska fort. 

Så jag lät det växa och sen på vintern där, i december någongång ville jag göra en förändring till så jag bestämde mig för att tona håret några nyanser mörkare... 

 

 

Tanken var att det skulle bli choklad brunt men det blev istället som på bilden ovanför, mörkrött typ. Aj aj haha kommer ihåg när jag och Linnéa stod i mitt badrum och precis hade sköljt ut färgen och jag då såg att det stack fram rött hår under handduken. Paniken som uppstod där var inte rolig haha! Detta var fint på mig i typ en vecka, sen tröttnade jag. 

 

Men jag lät det i allafall vara fram till Maj, då jag ville bli lite ljusare i håret. 

 

 

 

Då slingade jag det som ni ser på bilden här ovanför. 

 

Och ja nu är det Mars 2013 och jag har gjort en del förändringar med tiden men inte klippt mig sen augusti 2011 när jag klippte av det. Haha så jag bugar och bockar för alla snälla kommentarer kring mitt hår, verkligen!! Men det är sjukt slitet just nu och en klippning behövs verkligen! Ska bara få tummen ur och göra det. Måste dessutom färga håret på nått sätt igen då det har växt en hel del sen jag slingade och min utväxt är hemskt!! 

 


 

Produkter nudå.. 

 

Jag gör faktiskt knappt något alls med mitt hår! Plattar det ibland med min plattång från GHD. Och när det ska va lite extra lockar jag det med en locktång som jag inte vet märket på men är köpt i London. 

 

 

 

Använder inte så många produkter men här har ni dom jag använder mest. 

Schampoon och balsam är lika olika men använder oftast några från Aussie. 1. Här har ni Schampoo, balsam, Colour Mate. Och 3 minute miracle shine hårinpackning. 2. När håret är flygit (speciellt nu på vintern) och står år alla håll funkar Dual, Anti - Frizz från Aussie bra! 3 & 4 är lite samma sak. 3, en olja från L'oreal och 4, Moroccanoil. Båda läggs i topparna och gör dom lena och även lite glansiga. 

 


 

Ja det var väl de! Hoppas ni blev nöjda och fick era svar! Om inte är det självklart bara att skriva en kommentar om ni undrar något! Kram på er! x

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas