georginaa

Hello Wednesday

Hej goooa ni! Hur mår ni? Jag mår bra! 

Vardagen rullar på, varvas väl egentligen mest med jobb, träning och häng med mina fina vänner. Uppdaterade min vårgarderob litegranna häromdagen, fick med mig massa fint hem så nu väntar jag bara in det fina vädret, för vart det tagit vägen vet jag inte. Tråkigt att det om två dagar är 1 maj och det fortfarande är kallt nog för en tjockjacka... aja snart så! Annars då? Börjar bli sjukt taggad till Summerburst som är exakt om en månad (!!) är det några utav er som ska dit? Och sen är jag såå förväntansfull för inom dom närmsta dagarna förväntas det hända något så sjukt roligt! Ska uppdatera er om det efteråt! ;) 

Jättekul förresten att ni är så fantastiska på att kommentera! Även om jag inte uppdaterar lika bra så läser jag varenda kommentar och kan inte fatta att ni fortfarande är så många som hänger med mig här på bloggen! Ni är för bra! ♥  Så är det något speciellt ni vill se eller jag ska uppdatera om får ni hojta till!

Puss och kraaam x 

New new new

Hur snygg är inte min nya kappa som jag fick hem från Sheinside häromdagen? Rikigt fin och ännu finare i verkligheten. På den här har jag storlek S och den sitter perfekt. Så tips om ni beställer denna är att den är rätt stor i storleken (eftersom Sheinside annars brukar vara små i storlekarna). Ni hittar den HÄR.

Marshall

Två nya favoriter från Sheinside. Tror dom blir perfekta nu till sommaren! Vad tycker ni? Ni hittar dom här & här. 

Hallå fina läsare! 

Ett litet tag sedan jag kikade in här nu! Blir tyvärr så när man jobbar och sen har annat för sig på sin lediga tid. Men ja vardagen rullar på rätt bra. Trots jobb har rätt mycket roligt hänt det senaste. Har hunnit med en shopping runda i Göteborg och även färgat håret så nu är jag äntligen lite ljusare igen! Fick bli lite ombre så jag sen slipper min mörka utväxt sen till sommaren. Är nöjd faktiskt! Bästis Linnéa fyllde 20 så påskhelgen var riktigt bra med flera utgångar tillsammans med skönaste gängen. Lite häng i solen har det också blivit eftersom det varit så fint väder, äntligen! Tyvärr höll ju inte det så länge haha... men äsch snart blir de varmt igen och då händer det roliga grejer! Längtar! 

Hoppas allt är bra med er! Puss och kraaaam x

 

 

Upp