georginaa

MAC & Smashbox

Ibland får jag frågor om vad jag använder för smink.. och det har varit väldigt fram och tillbaka. Jag är en mästare på att komma på nya produkter och tänka men den här är säkert bra haha! Men nu har jag äntligen fastnat för några sminkprodukter som är mina absoluta favoriter! Som ni ser är dom rätt använda också (ping ögonskuggan). 

Jag älskar MAC! Verkligen en helt annan kvalite på deras smink och hållbarheten är verkligen så bra! Sminket sitter jättebra och länge! Och jag älskar även Smashbox. Använder mig även av deras primer (som inte är med på bilden) vilket får sminket att bli jättebra. 
Så förutom lite andra produkter så som concealer och mascara osv är dessa produkter härovanför mina favoriter! Tips tips!! 

Semester

Tror ni jag haft tur eller? Äntligen fick även jag min semester och äntligen kom det fina sommarvädret!! Hur tur att solen valde och kika fram på just på min ledighet!? Ååh så skönt! Så jag har uttnyttjat dom senaste dagarna till max kan man säga! Varit på kusten, åkt båd, druckit drinkar längs vattnet med mina fina Kajsa, solat, badat (!!!), shoppat, dansat, festat, druckit ännu mer drinkar och såklart hängt i Göteborg, finaaa Göteborg! Några bättre dagar och kvällar det senaste helt enkelt! x

Shein

Fick hem lite nytt och fräscht från inget mindre än Shein (som det numera heter istället för Sheinside) häromdagen. Fint ju!? Älskar mönstren, speciellt playsuitsen! Hoppas värmen håller i sig lite till i allafall så jag kan få användning av mina nya fina plagg. Ni hittar dom här, här och här. Puss! 

Upp