georginaa

Rosé

Kolla min nya favoritklocka! Får inte nog av Rosé! Den är från märket Yvette Hass, (ni hittar den här) och kommer från butiken Klockmaster här i stan i lilla Trollhättan. 

Friday

Hur skönt med fredag!? Ha en fin kväll kära läsare! Puss och kram x

Sunshine

Såhär i mitten av februari när vintern aldrig verka ta slut kan man inte hjälpa att längta lite extra till värmen. Vill så gärna springa runt i lättare kläder med brunbrända med och få njuta av varma kvällar. Lär dröja ett litet tag just nu tills man får känna värme av solen och bada i ett fint hav meeen vardagen blir trots allt inte så grå när man har massa roliga soliga planer framöver... spännande! Iiih tiden får gärna gå lite fortare tack! 

15.02.09

Hej på er! 

Har haft en grym helg bestående av både jobb och fest. Idag vaknade jag upp utav att solen sken in genom fönstret och värmde. Kan inte hjälpa att få lite vårkänslor! Längtar så mycket till solsken, uteserveringar och lite tunnare kläder. Men snart är vi där! 
Annars då? Tänkte slänga i mig kaffet nu och sen kicka igång denna måndagen med ett Grit pass. 
Hoppas ni får en fin måndag snygga ni! Puss och kram! x

15.02.02

Hallå hallå! 

Nu är jag hemma från min favoritstad igen. Jag och Linnéa har haft så himla roliga åtta dagar i London innehållande en hel del festande, promenader, såklart sightseeing och tonvis med shopping. Nästan så man behöver en till resa för att återhämta sig såhär efteråt, haha! ;) Vi bodde hos min älskade syster som bor där så det var så kul att umgås med henne också. Hon är ju gravid och väntar en liten pojke som är beräknad nu till våren. Ååh längtar så jag spricker efter att bli moster till lilla prinsen! Köpte massa bebis kläder när vi var där, bland annat den lilla bodyn som ni ser där uppe. Såklart han ska ha en "I heart aunite" tröja. Haha tror vi kommer bli en king duo jag och han. 

Annars då? Drog igång direkt med jobb när jag kom hem och har jobbat hela helgen och ska jobba idag med. Men först ska jag iväg på ett GRIT-pass med Jessica. Hoppas ni fina läsare mår bra! Puss och kram! x

Upp