georginaa

Världens bästa dagar

Hej hallååå på er! 

Många utav er har frågat om jag kan göra ett student och balinlägg. Lite om hur min dag var, hur jag upplevde det, vart jag sminkade, fixade hår, köpte mina klänningar osv. Så jag tänkte att jag skulle ta tummen ur och skriva ett nu! Har tusen bilder från min student- och baldag men här ovanför ser ni lite granna av dom två bästa dagarna någonsin. Det känns helt stört att det snart är ett år sedan vi åkte iväg på studentresa och sen några dagar senare sprang ut i våra fina vita mössor. Tiden har gått så fort, för fort! 

Jag innan studenten  på studenresa i Rhodos tillsammans med ett jäkla gäng. Helt klart världens roligaste resa! Herregud vilka sjuka och roliga minnen jag har med mig därifrån. Till er som ska resa iväg ni med snart på er studentresa kan jag lova er att ni kommer få den sjukaste och roligaste veckan någonsin! Man gör så mycket och upplever så mycket grejer (såklart massa dumheter haha ;)) som man aldrig skulle få för sig annars och dessutom får du uppleva det med en grupp människor (dom flesta av dom i allafall) som du aldrig kommer göra en sån resa med igen, vilket gör det extra roligt! Vilken resa det var, minnen för livet! 

Sen några dagar senare, den 5 juni tog jag studenten förra året. Jag kan utan tvekan säga att det var den bästa dagen hittills i mitt liv. Vilken lycka! Från tidigt morgon på champagnefrukosten till småtimmarna på natten var det total lycka och glädje. Så svårt att peka ut vad som var roligast på dagen men flaket tror jag faktiskt slog det mesta. Sjukt kul! Jag hade på mig två stycken olika klännigar under dagen. På dagen och min mottagning hade jag en som hade spets upptill och var lite kortärmad. Tyvärr minns jag inte hemsidan men jag beställde den från Australien. Sen på kvällen hade jag en klänning även den från en Australiens hemsida som heter Xenia.com.au. Den var lite festligare eftersom den var rätt öppen i ryggen. Ja ni ser dom där i hörnet på första collaget. Tyckte det var rätt roligt att ha två olika klänningar att byta mellan. Dessutom var det ju bra att ha en extra då den första lätt kan bli sketen på flaket och under dagen. 

Balen som var tre dagar senare var även den världens bästa dag. På morgonen mötte jag upp Linnéa och så gick vi till en frisörssalong och fick våra hår gjorda. Min sminkning ville jag inte skulle vara så avancerad utan rätt neutral så jag gjorde den själv faktiskt. Använde mig av den vanliga bassminkningen och sen hade jag några jordnära ögonskuggor som jag skuggade med. Min fina mintgröna klänning kom från Youmefashion.com. Herregud vilken process det var att få hem den klänningen... beställde den i februari förra året tror jag... och fick tillslut efter massa strul och tjat EN vecka innan balen. Haha vilken stress! Men det blev ju tillslut bra! Jag hade en så bra baldejt som försökte lugna mina nervösa och spända nerver när vi skulle kliva upp på röda mattan. Sen resten av kvällen var perfekt!

 

Ja för att samanfatta min studentid förra året, allt från resan till balen var det verkligen världens bästa tid och dagar. Jag fick uppleva dom tillsammans med världen bästa vänner, familj och min bästa baldejt! Skulle göra allt för att få uppleva dom dagarna igen! Ni som har det framför er, NJUUUT! Det är tyvärr som alla säger.. det går sjukt fort och när det är över är det faktiskt lite sorligt. Eller ja väldigt sorligt. Jag och många andra med blev rätt ledsna när allting var över. För inte bara det att dom roligaste dagarna som man sett framemot föralltid är över, så är lixom ett helt kapitel avslutat, helt plötsligt står man där inför vuxenvärlden och allt är annorlunda. Jag tog det rätt hårt när studentiden var över faktiskt.. och många av kommer säkert göra det med... men det är så! Och det är okej att inte veta vad man ska göra efteråt, för sånt löser sig. Det gör det alltid! Så tänk inte på det nu även om man lätt får ångest över det utan njut och tagga dom bästa dagarna ni någonsin kommer ha upplevt som ni såå snart kommer få uppleva! 

Här, här och här hittar ni tre inlägg från Rhodos, studenten och bal jag skrev förra året om ni vill läsa mer och ser fler bilder. 

Puss och kram & all lycka till er!! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas