georginaa

What to wear

Summerburst 1

 

summerburst 2
 

Fick en fråga om jag kunde sätta ihop lite outfitcollage om vad man kan ha på sig på Summerburst. Så satte ihop dessa lite i all hast förut. Ganska enkla men snygga outfits tycker jag! Vill man ha en mer festival look kan man ju alltid byta ut sneakersen mot ett par boots eller varför inte lägga till en hatt till outfiten? Har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig... men kanske kan ta lite hjälp av dessa jag med! 

Tycker ni om när jag gör sådan här collage förresten? Någon ni vill jag ska fortsätta med? Kram! x

 

Rainy days...

Sovmorgon idag vilket resulterar i en glad och pigg Georgina! Dock inte lika glad när jag såg trålvädret utanför... Känns som riktigt höstrusk fastän det är Majmånad (att det är Juni om 1 vecka idag är ju helt sick). Trist!! Väderleken visar dock lite bättre väder till helgen iallafall, vilket jag (och halva sverige haha säkert) hoppas på nu när det är Summerburst! Ska ni också dit? Vad ska ni ha på er??? Mitt största dilemma med detta konstiga väder är ju såklart kläderna haha! Jeans, klänning, kjol? Hoppas på något av de sist nämna.. känns så mycket roligare! Har i alfafall suttit hela morgonen på Tumblr och letat inspo till helgens outfits men det går sådär om jag ska vara ärlig.... får kika om butikerna fått in något nytt och sen ta och leta lite i garderoben. Får se vad det blir! 

Nu ska jag dricka upp kaffet här hemma, byta om och åka iväg på lite ärenden innan jobb. Ha en bra onsdag fina ni! x

Heeeeeej igen

Heeej fina ni! 

Hur är det med er? Det var ju ett tag sedan eftersom det har ekat tomt här på bloggen i nästan exakt 2 månader... Så fantastisk är jag på uppdatering haha! Nej men planen var ju faktiskt att jag skulle bloggat en hel del och uppdaterat er när jag var iväg på min Asienresa, meeen tyvärr ville varken internet eller min mobil samarbeta när jag var där nere och datorn hade jag inte med mig, vilket resulterade i noll uppdatering som ni förmodligen märkt. 

Nu dock har jag äntligen fått tummen ur och överfört att bilder från resan till datorn och fått ordning på allt kring det. Så nu kom det lilla bloggsuget tillbaka... vad tror ni, vill ni se lite bilder från min resa, höra lite tjat om min vardag och se lite vardagsbilder framöver? Låter det kul? Tänkte jag kanske skulle ge det ett försök igen isåfall... Ni får säga vad ni tycker! Puss på er xx

Upp