georginaa

Kategori: Fint.

You've got something I need

Åh bästa sommar, skynda dig hit. 

Photoshoot

Här ser ni lite av det jag gjort idag. Världens bästa Amanda hade ett projekt att göra så jag och snygga Arber fick äran att ställa upp som modeller. Hon är så duktigt så bilderna blev ju riktigt bra!! Vi tog hur många som helst så det kommer dyka upp här bloggen lite eftersom. Kul va? Sen kommer ni säker se mer på både min insta: georginaacaskey , amandas insta: aamandaolivia och amandas blogg som ni hittar HÄR!  

Fyra år

Tänk att idag, 10 maj fyller bloggen fyra hela år. Jag startade alltså min första och ja enda blogg för exakt fyra år sedan! Som ni vet så bloggade jag ju på Devote innan jag flyttade hit men man jag ju säga att det är en och samma blogg då arkivet är enda sedan början och jag har aldrig börjat om med en ny blogg. Lite kul ändå, man förändras mycket på fyra år haha! 

Men det är ju såklart tack vare er fina läsare som jag fortsatt blogg och tyckt det är kul. Ni är för bra och tusen tack för alla kommentarer genom åren och för att ni hängt med mig! Blir så glad! Puss och kram till er!! x

Last request

Underbara bilder från snygga Sofi

Keep aiming

Good morning

 

 

Happy valentine's day

 

Glad alla hjärtans dag fina läsare! Hoppas ni får en jättefin dag och att ni får spendera den med någon ni tycker om oavsett om det är någon kärlek, vänner eller familj. Puss och kram! ♥

 

Happy valentine's day, all my lovely readers! Hope you have a nice day! x

 

Summer love

 

Hair gets lighter. Sling gets darker. Water gets warmer. Drinks get colder. Music gets louder. Nights get longer. Life gets better. 

 

 

 

Good morning

 

Börjar dagen med lite längtan efter värme. Hade suttit fint ju? 

 

Happy Birthday bestie

 

Idag är det ingen vanlig dag för det är nämligen världens snyggaste väns födelsedag! Och ingen vanlig födelsedag utan nämligen hennes 18-års dag!! Grattis till dig min pärla!! Loooove you! ♥

 

Happy new year

 

A true beauty

 

God jul

 

Ã…ret 2012

 

 

De första lite kallare månaderna på detta året var bra. I januari rullade vardagen på som vanligt, klara fyllde år och vi skaffade en liten bebis i familjen, våran lilla vovve Molly. Februari var lungt och jag längtade mest efter våren och värmen. I mars blev det lite mer fart. Jag gick modevisning för make up store, fotade en del, kollade x-factor live, så fort vårsolen kom fram så hoppade vi i våra träningsskor och gick pw.  jag och alice åkte till Stockholm för att gå på ett Aussie event där vi bland annat träffade Frida Fahrman, fina Michaela Forni, Linda Sundblad och en massa bloggerskor. I slutet av mars månad åkte jag även till London över en weekend för att hälsa på min syster och fira min kära farmor som fyllde år. 

 

 

 

April... då började våren komma på riktigt, Linnéa fyllde år så vi firade henne med ett gott restaurang besök, även värmen började komma på riktigt och sen i maj kom det en del dagar då alla bytte ute jeansen mot shorts. Och drog på sig solglasögona. Jag färgade även håret! Bytte ute mitt mörka röd/bruna mot ljusa slingor. Stor och bra förändring! I juni sen såg vi stundenterna springa ut, jag hade avklarat första året på gymnasiet och sommarlovet började riktigt bra! Många sena nätter på balkongen med massa prat med världens finaste vänner, midsommar firande, fikor, middagar, en del galna fester med galna människor och sen började jag även mitt sommarjobb på röntgenavdelning på näl sjukhus. 

 

 

 

Dessa månader kan inte beskrivas som något annat än riktigt bra. Tror jag var som lyckligast på hela året under denna tiden. Juli månad bestod av detsamma som juni... fortsätta alltså njuta av sommarlovet på bästa möjliga sett och i slutet åkte jag till London där jag hälsade på systern min, släkten, shoppade massor och bara njöt. När jag sedan kom hem i början av augusti startade jag månaden riktigt bra nämligen genom att äntligen ta bort min tandställning som jag hade haft sedan maj 2011!! Sån befrielse och lycka! Det lilla sista som sen var kvar av sommarlovet spenderade jag mest med mina vänner och var en del i Göteborg. Sen började skolan och hösten och september månad började komma, då åkte jag till Turkiet. Skönaste på hela året! Och på hemfärdsdagen fyllde jag 17 år. När jag sedan kom hem var en riktigt bra tid. Gick på en del fester, åt middgar, skrattade, myste och bara hade det roligt. 

 

 

Sen kom den riktiga hösten och även vintern. Ja denna hösten har varit en riktigt blandning av allt möjligt. Har varit som allra lyckligast men har också om jag ska vara ärlig nått botten. En jobbig tid. Så tyvärr var inte den senare delen av hösten någon höjdare alls. Men självklart har jag gjort roligare saker trots tråkigheter! Halloween helgen bland annat var riktigt rolig! Var på två halloween fester varav på första klädde jag ut mig till en svart ängel och på den andra var jag katt. Sen började allt vända mot de bättre och nu i december månad har jag gått vinterpromenader, faktiskt njutit av snön, julhandlat, varit sjuk en hel del tyvärr.. gått på bio och såklart umgåts massa med mina vänner. Och ikväll åker jag ju till London.

Självklart var ju höjdpunkten av allt SWEDISH HOUSE MAFIAAAAAA och stockholm resan med Alice i november. Grymaste någonsin! 

 


 

Så ja en summering på året. Ett år som gått så himla fort, känns på riktigt som att förra nyår var i går. Jag har gjort så mycket saker detta året, saker jag aldrig trodde jag skulle göra och träffat och umgåts med massa nya människor. Jag har varit som allra lyckligast men också haft riktigt dåliga tider. Och jag har lärt mig så himla mycket, av både erfarenheter jag samlat på mig och misstag som gjorts. Och självklart har jag återigen insett att jag har världens bästa vänner. Som alltid finns där oavsett vad. På riktigt så hade jag inte varit något utan dom. Mina älskade bästisar, ni vet vilka ni är och ni betyder allt, verkligen allt.  

 

Vill också passa på att säga att jag har världens finaste läsare såklart! Tack igen för ett roligt bloggår!! För att ni fortfarande hänger med! Vet att uppdateringen varit lite sisådär under hösten speciellt... men nu är det snart nytt år och då är det ny uppdatering. Kram på er!! 

 

 

 

18 November