georginaa

Kategori: Musik/Video.

Tonight

 

Ni minns väl Simon Issa från X-factor i höstas? Nu har han i allafall gjort en cover på låten Tonight tillsammans med min bestie Klara. Hur grymma!? 

 

Bästa frisyren i Melodifestivalen

ph from my insta: georginaacaskey

 

Kollade ni på Melodifestivalen igår? Trots att man redan vet att de kommer vara kasst så kikade jag som många andra ändå men hahah aa det var VERKLIGEN kasst!! Ja menar vad var Gosa för låt?? Haha jaja underhållande var det i allafall och likaså denna bilden jag fann igår på twitter. "Bästa frisyren i Melodifestivalen" Japp kan inget annat än hålla med. 

 

But she can't run in those little high heels.

 

Det är sällan jag lägger upp sånna här klipp i bloggen men hahaha det här går inte att sluta skratta åt. Skönaste ungen jag någonsin sett! Har skrattat nonstop sen jag såg den första gången. 

 

Victoria's secret fashion show 2012

 

Såååå snygga allihopa! Vad tyckte ni om showen? 

 

Swedish house mafia

 

 

 

 

 

 

 

Här har ni lite bilder och videos från Swedish house mafia konserten i fredags Friends Arena, Stockholm. 

Det var såååå jäkla grymt!! Hela stämningen var hur bra som helst, vi dansade nonstop i 6 timmar (träningsvärken som jag haft i helgen ska vi inte ens tala om) blev hur varma som helt, fick konfetti över oss och sjöng tills vi blev hesa till låtar som Don't you worry child och Save the world. Så himla bra och sjukt grym konsert att jag skulle vela göra om allt tusen gånger om! 

 

Har massvis med bilder från konserten och en hel del filmsnuttar. Filmerna här ovanför är inte så där jättebra filmade eller så men ni önskade lite videos och ja, genom att kolla på dom kan ju ni som inte såg SHM i helgen få en inblick av hur jäkla bra det var!! 

 

Vad tyckte ni om konserten ni som gick? x

 

Diamonds

 

Nu har min grymma vän Simon (ni minns väl honom from X-factor?) kommit med ytterligare en grym cover! Denna gången på Rihannas låt Diamonds. Hur bra är han inte!? 

 

New cover

 

Trots att Simon åkte ur X-factor så fortsätter han ju såklart med musiken så här har ni hans nya cover!! Visst är han grym!? Glöm inte att ni kan följa hans fb sida HÄR också! 

 

As long as you love me - Simon Issa

 

 

Audition:%20Simon%20Issa%20-%20I%20don't%20wanna%20be

 

 

Åh ni måste kolla in min vän Simons senaste youtube klipp. Ni missade väl inte att han var med i X-factor igår? Så grym!! 

 

Kony 2012

 

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

 

Har sett att ordet Kony 2012 på väldigt många ställen de senaste dagarna och nu för en stund sedan satte jag mig ner och kollade på filmen om Kony 2012 och usch vad hemskt vissa barn har det! Och den här videon, eller ja hela arbetet visar att alla kan verkligen göra någonting. Oavsett ålder eller makt. Så sprid vidare den här kära läsare, det måste få ett stopp!!

 

Shelter

 

 

Så himla fin. 

 

Dolda talanger

 

 

Episode four

 

 

Senaste avsnittet av One tree hill för er som vill se. x

 

Oth season 9

 

 

Har fått några frågor om vart jag kollar säsong 9 av one tree hill. Jag brukar kolla på ch131.com. Funkar jättebra! 

Här ovanför kan ni se det senaste avsnittet från veckan som gått. 

 

Stylisterna

 

 

Såg ni första avsnittet av Stylisterna som kom ut igår? Man såg ju inte så mycket men det ser ganska bra ut. Följde förra säsongen då min favorit var Caroline! Ska bli kul och se om dom är lika duktiga iår... vad tyckte ni som såg? 

 

All this way - cover

 

 

Hur bra är inte Klara och Simons verison av Amanda Fondells låt All this way? Dom är såå duktiga!!