georginaa

Kategori: Musik/Video.

All this way

Tjuvlyssna%20p%C3%A5%20Amandas%20vinnarl%C3%A5t 

 

Tjuvlyssna%20p%C3%A5%20Robins%20vinnarl%C3%A5t 

 

Då var det dags för idolfinal igen. I år står det ju mellan Amanda Fondell och Robin Stjernberg. Vem tror ni kommer vinna? Eller vem hejar ni på? Jag vet faktiskt inte riktigt vem jag vill ska vinna och samma sak gäller vinnarlåten, kan inte bestämma vilken som är bäst. Dom är ju så olika! Vilken tycker ni, Amandas eller Robins verision? 

 

New year's eve.

 

 

Åh, den här filmen som har premiär på juldagen verkar så mysig! Och sen är det ju inte helt fel heller att det är så många bra skådspelar med som t ex, Zac Efron, Sarah Jessica Parker och Ashton Kutcher. 

 

Remember how you saved me now

 

 

Fint. 

 

Victoria's secret 2011

 

 

Fick frågor igår om vart jag tittade på Victoria's secret fashion show 2011 så här ovanför kan ni nu se hela showen. Åh det är så bra!! 

 

Vad tyckte ni om årets show för er som sett den? x

 

Birdy

 

 

 

 

 

 

Jag vet att inte är nya låtar men ni har väl inte missat att lyssna på Birdy? Åh vad bra hon och låtarna är! Tröttnar aldrig

 

A thousand years

 

 

Hoppas ni inte missat att lyssna på den här fina låten som är med på Breaking Dawn albumet. Måste vara en av de finaste låtarna just nu. 

 

Talk that talk.

 

 

 

 

Har ni lyssnat något på Rihannas nya album Talk that talk? Jag har inte riktigt lyssnat på alla men dessa två här ovanför och självklart we found love är bra faktiskt. Vad tycker ni? 

 

What did you think?

Bild härifrån. 

 

Antar att dom flesta utav er har sett Breaking Dawn vid det här laget och isåfall vad tyckte ni? Älskade ni den precis som jag gjorde eller inte? 

 

Turning page


ph from tumblr and text & editing by me.  

 

    

       

     Världens finaste. 

 

Listen

Molly%20Pettersson%20Hammar%20-%20Listen 

 

Hur bra var inte Molly ikväll med låten Listen!? Helt sjukt vilken röst hon har! Något som däremot inte var lika bra var att Amanda Persson åkte ut... hon som är så bra!

 

Breaking dawn part 1.

 

 

 

 

förprogrammerat inlägg. 


 

ÅH nu sitter jag i en biosalong ivirigt med tre av mina närmasta fina vänner och ska se denna film. ÄNTLIGEN!!

 

Drew Runiewicz

 

 

 

 

 

 

Drew Ryniewicz, med i x factor och är 14 år. Herregud va begåvad hon är!

 

When I held ya

 

 

Hur bra är inte dessa två!? Simon och Josephine är två stycket som går i Klaras klass och när man hör det här förstår man verkligen varför de går estet. Eller vad säger ni?

 

Elsas värld.

 

 

Har ni sett nya serien Elsas Värd av Sofi Fahrman som är baserad på Elsa böckerna? Böckerna är ju sååå bra! Men om jag ska vara ärlig så blev jag lite besviken... okej det vara bar första avsnittet men ändå. Den känns lite amatör... Eller vad tycker ni?  

 

Fint.