georginaa

Kategori: Tävlingar.

The apple fresh challenge - Vinn resa till New York

 

 

Då mina fina läsare var jag hemma från turkiet igen och tänkte fira det med att dra igång deltävling nummer två i The apple fresh challenge, i sammarbete med Head & Shoulders där ni som sagt kan vinna att få reda till New York tillsammans med mig! Låter bra va? HÄR kan ni se lite mer info och även vem som vann del tävling ett som jag hade i veckan. 

 

Denna gången går tävlingen på att ni ska skapa er bästa äppeloutfit. Jag valde att göra som ni ser här ovanför, ett litet sött äppelarmband. 

 

För att vara med och tävla gör ni såhär:

Skicka in ditt bidrag av utmaningen till applefresh@jungrelations.com och skriv:
1. Utmaningens namn (till exempel "Din bästa Äppeloutfit")
2. Vilken bloggare du tävlar hos (alltså mig, Georgina Caskey).
3. Ditt namn, mailadress, födelsedatum och länken till din blogg (om du har någon)

 

Lycka till nu läsare och kom ihåg att det är en resa till New York vi tävlar om!! Kram! 

 

Head & Shoulders - The Apple Fresh Challenge

 

ph by me. 

 

Hej mina snygga läsare! 

 

Som ni kanske sett på Devote så har det dragits igång en tävling som heter The Apple Fresh Challenge där jag tillsammans med fyra andra bloggerskor i samarbete med Head & Shoulders tävlar om en resa till New York där en av er läsare isåfall kommer att få följa med. Det kommer att ske 5 olika deltävlingar som jag kommer guida er igenom där ni ska få tävla. Tävlingarna kommer ha som huvudtema äpple. Till varje deltävling kommer jag tillsammans med Devote och Head & Shoulders välja en vinnare. (Det betyder dock inte att ni vinner New York resan utan bara att ni kommit en bit på vägen!) I slutet efter alla fem deltävlingarna kommer Devote och Head and Shoulders välja ut en av oss bloggerskor som tillsammans med en av våra läsare som blir vinnarna till en New York resa över en helg med resa och boende betalt. För mer info kolla HÄR. Hur bra låter inte detta?? Kom igen nu alla läsare!! 

 

Nu kör vi tävling nummer 1!!

Det går ut på att ni ska komma på er bästa äppeldrink (alkohol-fri). Den får se ut och va hur ni vill så länge den innehåller äpplen.

Mitt bidrag ser ni härovanför - Äppelvatten! Enklare än så blir det inte, men riktigt gott och uppfriskande är det! Perfekt för en varm sommardag eller efter en löprunda. 

 

Så vad är eran bästa äppeldrink? Kom igen nu endast eran fantasi sätter gränser! 

Skicka in ert bidrag till applefresh@jungrelations.com senast klockan 14:00 imorgon! 

 

Lycka till! x

 

Romwe competition!

 

Då mina fina är det dags för en ny tävling! Den här gången kan ni vinna en av dessa fina klänningar här ovanför, ett presentkort hos Romwe på 50 dollar och en hemlig liten present. Hur bra låter inte detta? 

 

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är: 

- Gå in HÄR på Romwes hemsida och registrera er (om ni inte redan gjort det förut)

- Tipsa om tävlingen på eran blogg/facebook/twitter/instagram, ja vad som helst 

- Och tillslut, kommentera detta inlägget med att du vill vara med, samt din e-post (samma som du registrerat dig med hos romwe och även länken till sidan där du tipsat om tävlingen. 

 

Tävlingen avslutas om någon vecka. Lycka till snyggingar! x

 

Aussie winner!

 

 

Tänkte ta och gratta söta Dominika som blev vinnaren i aussie tävlingen!! Hon har alltså vunnit en resa till Stockholm i veckan med en kompis för att gå på ett event i sammarbete med Aussie. Väl där får hon träffa på mig, och andra bloggare såsom Frida Fahrman, My Blomquist och Lowe Olssen. Hur kul är inte det!? Grattis igen! Och juste! Klicka HÄR för att komma till hennes blogg! x

 

Romwe tävlingen

 

 

Vinnaren i min Romwe tävling blev fina Felicia! Grattis! 

 

Och vinnaren är...

 

 

 

 

Då har en vinnare dragits i Beach and Motion tävlingen och vinnaren är... en snygg tjej vid namn Fanny! Grattis grattis! Du kommer bli kontakad via mejl och få din vinst!  

 

Tack alla ni som var med och tävla, önskar såklart att jag kunde dela ut vinster till alla mina fina läsare men det går ju inte... dock har jag ju två tävlingar till, ni glömmer väl inte? 

 

Tryck HÄR för att komma till tävlingen där ni kan vinna en resa till stockholm och träffa bland annat mig och andra bloggare såsom frida fahrman. och...

 

Tryck HÄR för att komma till tävlingen där du kan vinna ett presentkort hos Romwe. 

 

Tävling! Vinn presentkort hos Romwe!

 

 

Nu ska ni få yttligare en tävling... många nu men det är väl bara kul? ;)

 

Den här gången kan ni vinna ett presentkort på 80 dollar hos Romwe. Där finner ni massa snygga saker, bland annat min väska som ni ser här ovanför på bilden. Allt ni behöver göra är att: 

 

- Gå in på Romwe.

- Registrera er på hemsidan. 

- Kommentera sedan detta inlägget med att ni vill vara med, namn och samma mejl adress som ni använde när ni registrerade er på Romwe. (samma sak gäller om ni redan är registrerade på hemsidan, då behöver ni bara kommentera och skippa registreringsbiten)

- Klart! Lycka till! 

 

Aussome you - Vinn att få träffa mig i stockholm på Aussies event

 

 

Kommer ni ihåg att jag var med i Aussie's koncept Aussome You (om inte kan ni klicka HÄR.) ? 
Jag blev utvald att vara med i Aussome You därför att de tyckte att jag var unik och passade bra in på deras koncept.
Jag skulle ta fram ett citat som representerade mig själv, och därför valde jag citatet "Live for today and dream of tomorrow." Just för att jag tycker att det är fint men även väldigt passande för många. Man ska helt enkelt inte oroa sig för mycket över små saker utan tänkt mer på att leva för dagen istället och ta allt som det kommer. I slutändan blir allt bra ändå. 
Jag ska även få trycka mitt citat på en produkt som känns "mig", och det kommer nu tryckas på en söt liten kaffe kopp som ni ser på bilden därför att kaffe är väldigt "mig" som ni märkt. Dricker alldeles för mycket utav det, men hur gott är det inte!? 

Nu är det dags för en tävling där ni läsare kan vinna något helt aussome! Nu vet ni redan vad jag står för, men nu vill Aussie och jag veta vad NI står för! Tänk ut ert bästa citat och maila in det till aussie@jungrelations.com och märk mailet med Georgina. Har du en blogg så länka gärna till den i mailet, så får vi se om just du är den nästa och bästa Aussie-tjejen.
Vi drar en vinnare nästa vecka, och denne vinner dels en likadan kopp som jag gjort med mitt citat på, men får också komma på Aussome You-eventet i Stockholm den 26e april och träffa mig och andra bloggerskor som t ex Frida Fahrman, My Blomquist och Ebba Zingmark. Självklart får vinnaren ta med sig en vän! Jag ser jättemycket fram emot att träffa er, och hoppas att så många som möjligt vill tävla nu. Lycka till fina läsare! 

 

Reminder!

 

 

Glöm inte min tävling som jag har just nu i samarbete med Beach and Motion. Där man kan vinna ett presentkort på deras hemsida. Sista chansen att vara med! Klick HÄR för att tävla. 

 

Påsk tävling!

 

 

Eftersom det är påsk och lite firande nu tänkte jag ge er något roligt också! Nu har ni nämligen chansen att vinna ett presentkort hos Beach and Motion. På hemsidan finns allt från Onepieces till träningskläder, massa bra och snygga saker alltså! 

 

Allt ni behöver göra är att 
- välja något från hemsidan ni skulle vilja köpa i fall ni vinner ett presentkort.
- klistra in länken i en kommentar i detta inlägget 
- och även skriva en kort liten motivering om varför ni skulle vilja vinna. + namn och mejl! 
Lycka till snyggingar och Glad påsk! x

 

 

Aussome you

 

Ni har förmodligen hört talas om det australiensiska hårvårdsmärket Aussie. De finns hos bland annat Kicks och Åhlens och jag har provat ett fler tal av deras produkter. Älskar verkligen allihopa då de funkar toppen och luktar så himla gott!

Hur som helst så har jag blivit utvald av Aussie att vara med i ett samarbete som heter "Aussome You"! Vilket känns jätteroligt att dom valt just mig!

Aussome You går ut på att Aussie vill hylla och lyfta fram tjejer som sticker ut på ett skönt och otvunget sätt, och som inspirerar. Aussie har ju sin egen filosofi "There's more to life than hair, but it's a good place to start", och nu har jag och nio andra tjejer blivit utvalda att ta fram ett citat som representerar oss själva. Så nu måste jag börja fundera på vilket citat som känns mest Georgina.
 

Aussome You är ett samarbete som kommer löpa hela april och avslutas med ett event i Stockholm den 26e april, och jag kommer snart berätta mer om vad det innebär. Ni läsare kommer nämligen få chansen att vara med, så håll utkik här på bloggen! Jag kan hinta lite och berätta att det vore bra om ni började fundera redan nu på vilka citat som representerar just er!

 

Winner

 

 

Minns ni denna tävlingen jag startade för ett tag sedan? Nu har vinnaren dragits och det blev söta Lovisa Nygren! Grattis grattis! Ditt kragsmycke kommer bli hemskickat till dig. Kram och tack alla ni andra som tävlade! x

 

Reminder

 

 

Glöm inte att ni kan vara med och tävla om ett valfritt kragsmycke från DesignbyMW!  

Vill du vara med och tävla? Klicka HÄR då.

 

Vinn valfritt kragsmycke!

 

Ph from My Blomquist, unknow & Design by MW. 

 

Då kör vi igång yttligare en tävling! Den här gången kan ni få haka på den senaste trenden - kragsmycken!

Priset är alltså ett valfritt kragsmycke från DesignbyMW.

 

Reglerna är väldigt enkla! Allt du behöver göra är att: 

- Gå in HÄR och välj ut vilket kragsmycke du skulle vilja vinna.  

- Kommentera sedan detta inlägget med länken till smycket och glöm inte skriva ditt namn och mejladress!  

 

Tävlingen håller på till 31/1 - 12, då jag drar en lycklig vinnare! 

 

Passa även på att kika in alla andra snygga smycken när ni ändå är inne på sidan! ;)  

Lycka till! x

 

Winner

 

 

Då har jag kollat igenom alla röster och vinnaren blev fina Elisa som tävlade med outfiten här ovanför! Grattis grattis! Jättekul att så många ville vara med och även röstade! Tyvärr kan det ju bara vara en vinnare men var inte ledsna för snart kommer en ny annan typ av tävling...