georginaa

Kategori: Tips.

Julklappstips nummer 17

 

 

En jättesmart present som inte kostar så mycket är att man framkallar ett fint foto på kanske du och din mamma, småbarnen, något minne från i somras eller vad som helst, ramar in det och sen ger det i julklapp. Enkelt, personligt och hyffsat billigt! 

 

Julklappstips nummer 16

 

 

 

Julklappstips nummer 15

 

 

Hur mysigt är det inte att gå runt i en mjukisdress när man latar sig på jullovet? Bikbok är bra på den fronten och H&M också!  

 

Julklappstips nummer 14

 

 

Dagens julklappstips är en resa. Självklart vill väl alla både ge bort och få en skön utlandsresa till varmare breddgrader eller någon större stad än sin egna men det behöver faktiskt inte vara så stort! Det är ju trots allt tanken som räknas så varför inte ge bort en liten shopping tripp till Göteborg till sin bästa vän? Eller ni kanske kan komma överens i familjen om en weekend resa till stockholm till mamma? Jul på liseberg över en dag?

 

Vad som helst, behöver inte vara stort men bara att få komma bort lite! 

 

Julklappstips nummer 13

 

 

Skalen är från Marc Jacobs, Monki och society6.com 

 

Julklappstips nummer 12

 

 

 

Julklappstips nummer 10:

 

 

Lots of bubbles

 

 

ph by me. 

 

Titta vad jag hittade inne på Kicks! Ett sött litet presentpaket med sex olika varianter dusch/bad tvålar ur den populära serien "I love..." Jättebra som julklapp!

 

Julklappstips nummer 7:

 

 

Kan vara en av de smartaste presenterna att ge och en av de bästa att få faktiskt! Alla tycker om något slags serie/film och vad är bättre än att få ett helt sett av det man tycker om? Plus att man har hela julledigheten att titta på dom! 

 

Julklappstips nummer 6:

 

 

Julklappstips nummer 5: Parfymer.

 

 

Julklappstips nummer 4: Till killarna.

 

^H&m, Topshop, Kicks, Ã…hlens och Urbanears.com

 

 

Julklappstips nummer 3: Tidningsprenumeration.

 

Julklappstips nummer tre är en tidnings prenumeration. Det är en jättesmart present och finns av alla olika slag och till alla åldrar och sen så räcker den över en längre period också. Tidningskungen är en jättebra hemsida att beställa från. Kram!

 

Julklappstips nummer 2: Sminkväska med blandat innehåll.

 

 

Då var det julklappstips nummer två! Den här gången är det att man köper en sminkväska och fyller den med allt från nagellack till bodylotion eller vad som helst egentligen! Det är väldigt smart att köpa till sin bästa vän, mamma, syster, till och med mormor/farmor om man lägger i de rätta sakerna. Hur bra!?

 

Julklappstips nummer 1: Pyjamas.

 

 

För ett tag sedan fick jag frågor om jag kunde ge er lite julklappstips så från och med idag, den första december fram tills den 23 får ni ett julklappstips per dag. Det låter väl bra? Och om ni har några tips som ni tycker att jag kan dela med mig av får ni självklart gärna säga dom! 

 

Först ut är alltså pyjamaser. Det finns väldigt många olika och faktiskt väldigt fina men framför allt mysiga. Och dessutom finns det att köpa till alla åldrar vilket är ett plus! Dessa härovanför är från Bikbok, H&M och Topshop.